Credible Crypto förutsäger XRP kommer att stiga 12,900% i nästa Bitcoin Bull Cycle

Tätt följt näringsidkare och kryptostrateg Credible Crypto ser XRP meteoriskt stiga med över 12 900% i nästa Bitcoin-boomcykel.

I en ny tweet berättar kryptoanalytikern sina 68 000 följare att Ripples infödda token har potential att massivt öka sin nettovärde de närmaste åren.

”Håll det riktigt.

XRP-priset ÄR INTE ”förutbestämt”.

XRP ÄR INTE ‚backat av guld‘.

XRP kommer INTE att nå de priser som BTC har ($ 10 000 +).

XRP ersätter INTE dollarn.

Men det behöver inte göra NÅGON av dessa saker för att göra dig och mig livsförändrande pengar de närmaste tre åren. ”

När han ombeds att ge sin prisförutsägelse för den fjärde största kryptovalutan förklarar Credible varför han tror att XRP kan skjuta i höjden mellan $ 20 – $ 30 innan den nuvarande tjurmarknaden går ut.

„… det har gått 1000 gånger + i den senaste körningen, det här skulle bara vara 100 gånger. När det gäller försäljningstryck har svaga händer länge sålt sin XRP för andra projekt. De som håller nu säljer inte snart. ”

Inte alla analytiker delar Credibles långsiktiga hausseartade inställning till XRP. Den efterföljande veteranhandlaren Peter Brandt berättade för sitt besättning på 375 000 att vara försiktig med att investera i Ripples inhemska tillgång.

„Tro inte på XRP.“

Brand konstaterar att Ripples ägande av mer än hälften av det totala utbudet av XRP är en potentiell skuld. Han tror att token har mer nackdelpotential eftersom det fortsätter att underprestera i förhållande till andra stora cap-mynt.

Under tiden tittar Credible också på Bitcoin på kort sikt. Han säger att närvaron av Bitcoin-tjurar vid omedelbart stöd på 10 400 dollar kan troligen skicka BTC nära 12 000 dollar.

“10.4K-10.5K fortsätter att hålla. Antalet går upp. BTC ”